„Olimpinės Kalėdos“

Gražiausios metų šventės – Šv. Kalėdos – mūsų mokykloje buvo paminėtos išties įspūdingai. Vyresniųjų 5-8 klasių moksleiviai ir mokytojai buvo pakviesti į renginį „Olimpinės Kalėdos“. Renginio pradžioje įžanginį žodį tarė mokyklos direktorė Dijana Vazgienė.

Mokiniai gruodžio mėnesį ruošė klasės pristatymus, rinko informaciją apie Šv. Kūčių ir Kalėdų tradicijas, Kalėdų senelį ir kitus mūsų krašte vyraujančius papročius. Sukauptas žinias parodė atsakinėdami į virtualios viktorinos klausimus. Kitoje užduotyje spėjo dainas iš trumpų fragmentų. Paskutinė užduotis atskleidė mokinių muzikinius gebėjimus, pagal pateiktą melodiją turėjo sudainuoti eilėraščio ištrauką. Visi puikiai pasirodė.

Penktos klasės mokiniai savo šokiu sugrąžino į 90-uosius Disco metus. Šeštokų elfų pasirodymas iš vietų pakėlė visus žiūrovus ir privertė pajudėti. Na, o septintokų „Pakalikai“ neleido salėje esantiems stebėtojams nuobodžiauti. Vyriausieji aštuntos klasės mokiniai įsikūnijo į graikų ir havajiečių personažus. 

Šventės pabaigoje mokiniai apdovanoti saldžiomis rėmėjų, ūkininko Lino Paulavičiaus ir UAB „CNC catering“,  dovanomis. Nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tvarkaraščiai
  • Aktualu tėvams
  • Aktualu mokiniams
Naujienų archyvas