Kelionė į atostogas

Birželio 21 d. buvo paskutinė mokslo metų  diena 5-8 klasių mokiniams. Rytas prasidėjo mankšta ir sportinėmis varžybomis, kuriose sportiškiausios klasės titulą laimėjo aštuntokai,  dienos futbolininke tapo šeštokė Ieva, dienos tenisininku – šeštokas Gytis, dienos tinklininke – penktokė Gustė. Po sportinių veiklų mokiniai su klasės vadovėmis aptarė praėjusių mokslo metų pasiektus rezultatus, pasidalino ateinančios vasaros planais.

Dienos kulminacija – mokinių tarybos ir aštuntokų suorganizuota metų užbaigimo šventė „Kelionė į atostogas“.  Penktokai kvietė keliauti į Afriką Shakiros dainos „Waka waka“ žingsniu. Žaisti futbolą, bendrauti, žvejoti ir kitaip smagiai leisti laiką rekomendavo šeštokai. „Kokios atostogos be Turkijos?“ – klausė septintokai. Mokyklos direktorė įteikė padėkas gerai besimokantiems mokiniams ir linkėjo turiningų bei saugių atostogų.

Daug emocijų, jausmų sukėlė aštuntokų prisiminimai apie praleistą laiką mokykloje. Mokytojams ir bendruomenei dėkojo ne tik mokiniai, bet ir jų tėveliai. Nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tvarkaraščiai
  • Aktualu tėvams
  • Aktualu mokiniams
Naujienų archyvas