„Nužingsniavo vasarėlė“

Rugpjūčio 30 d. Barupės skyriaus kieme vyko vasaros renginys „Nužingsniavo vasarėlė“, kurį organizavo Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro Barupės skyrius ir Jonavos rajono savivaldybės Grigorijaus Kanovičiaus viešosios bibliotekos Kuigalių filialas.

Dalyvius sužavėjo Jonavos kultūros centro Ruklos  filialo Vaikų ir jaunimo teatro „Kaukutė“ (vadovė Vilma Praškevičienė) muzikinė programa: vasariška kelionė su transporto priemonėmis. 

Edukacijos „Palydėkime vasarą su nevystančia gėle“ metu vaikai susidomėję kūrė gėlytes-žiedus. Žeimių mokyklos-daugiafunkcio centro renginių organizatorė Deimantė Praškevičiūtė piešė ant veidukų ir rankyčių. Į renginį atvyko svečiai: Kėdainių pagalbos šeimai centro globos koordinatorė Neringa Karūnaitienė su globėjais ir globotiniais. Palydint vasarą Barupės skyriaus kiemelyje nuvilnijo skambaus juoko, dainų, smagių emocijų, laimės, džiaugsmo bangos.

Renginio pabaigoje kalbėjome apie tai, kaip greit nužingsniavo vasara, kurios laukėme, svajojome ir ilgėjomės nuo pat rudens darganų, o ji ėmė ir nužingsniavo, vėl palikdama mus jos laukti iki kitų metų. Prisiminėme, kad artėja rugsėjo 1-oji – Mokslo ir žinių diena, ir linkėjome sėkmės visiems – nuo mažiausio iki vyriausio, nuo mokančio iki besimokančio, nes tai mūsų šventė ir rūpestis, ir pareiga, ir ateitis... Nuotraukos

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tvarkaraščiai
  • Aktualu tėvams
  • Aktualu mokiniams
Naujienų archyvas