Mokytojų šventė

Spalio 5 - oji – ypatinga diena, skirta Tarptautinei mokytojo dienai paminėti. Žeimių mokykloje-daugiafunkciame centre ji paminėta visa para anksčiau. Rytas mokymo įstaigoje prasidėjo neįprastai: viliojantys muzikos garsai kvieste kvietė praverti mokyklos duris, o už jų laukė 8 klasės mokinių kepti kepiniai ir mokinių tarybos pagaminti skirtukai knygoms – ir viskas skirta mūsų mylimiems Mokytojams. 

Pirmoji pamoka 8 klasės mokiniams – matematika, o ją vedė Emilija, buvusi mūsų mokyklos mokinė, dabar Jeronimo Ralio gimnazijos abiturientė. Į mokyklą ji atvyko su dovanomis ir  vaišėmis buvusiems mokytojams. Džiaugiamės, kad buvę mokiniai nepamiršta mūsų ir nors retkarčiais aplanko, pasidalina savo džiaugsmais ir pasiekimais. 

Na, o penktosios pamokos metu visa mokyklos bendruomenė ir svečiai susirinko aktų salėje, kurioje vyko šventinis koncertas. Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupių auklėtiniai, pradinių ir vyresnių klasių mokiniai dovanojo mokytojams muziką, dainas ir šokius. Garsiomis ovacijomis pasveikinome šiais metais METŲ MOKYTOJA nominuotą pradinių klasių mokytoją metodininkę Liubą Jonaitienę, kuri pedagoginį darbą dirba net 45 metus. Į šventę mokytojų pasveikinti atvyko Žeimių Švč. Mergelės Marijos gimimo bažnyčios klebonas kunigas Rytis Gurkšnys ir Žeimių seniūnijos seniūnas Faustas Pilipavičius. Mokytojus sveikino UAB „CNC catering“, Jonavos socialinių paslaugų centro Žeimių padalinio kolektyvas. Buvusių mokytojų nepamiršo ir pasveikinti atvyko buvę mokyklos mokiniai, dabar jau gimnazistai Evelina, Gabija, Augustė, Augustas. 

Pasibaigus pamokoms ir šventiniam šurmuliui mokytojai nuosavu transportu vyko į Kaune įsikūrusį Art Deco muziejų, kuriame mintimis galėjo nusikelti į tarpukario Kauną, pajusti to laikotarpio aukštuomenės gyvenimo subtilybes. Dienos pabaigoje kupini gerų emocijų ir šventinio jauduliuko mokytojai išsiskirstė į namus... Hortenzijų žiedais renginį puošė ir mokytojams šventines gėles dovanojo augaliukas.lt  Nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tvarkaraščiai
  • Aktualu tėvams
  • Aktualu mokiniams
Naujienų archyvas