Sferinis kinas Barupės skyriuje

Spalio 11 d.,  popietės „Rudens spalvos“, vykusios Barupės skyriaus sporto salėje, metu,  Kuigalių kaimo gyventojų ir svečių džiaugsmui atvyko SFERINIS KINAS. Tai mobilusis sferinis planetariumas su gamtamoksline edukacine programa. Virtualioje tikrovėje kartu patyrėme nuostabių įspūdžių, nes paslaptingoje 360° kampu veiksmo erdvėje aplink mus sukūrė įspūdingą vaizdą ir iliuzijas, leidusias pasijusti tikrais neįtikėtinų įvykių dalyviais.

Mažiesiems  dalyviams buvo rodomas filmas „Žvaigždžių kelionė. Jūros ir kosmoso nuotykiai“, kur mažieji žiūrovai patyrė daugybę nuotykių. Skrido į nesibaigiančias kosmoso platybes, nėrė į vandenyno gelmes, plaukiojo su rykliais, išvydo pasaulio stebuklus. O svarbiausia, pasijuto tikrais neįtikėtinų įvykių dalyviais! 

Vyresniuosius žiūrovus filmas „Labas, Žeme!“ vedė per žmonijos bendravimo šimtmečius ir pasakojo apie tai, kaip keitėsi pasaulį.  Išnagrinėjome žmonių komunikacijos istoriją ir pasileidome į neįtikėtiną kelionę paskui kosminius zondus, kurie neša žinutes iš Žemės ateities kartoms, ir, galbūt, kitiems Visatos gyventojams.

Renginio metu vyravo lengva tačiau neįprasta rudeniška nuotaika, spalvos ryškios ir šviesios, siužetai atspindėjo gamtos siautulį, gyvenimo džiaugsmą. Popietę būtų galima pavadinti „Sveikas, kosmini rudenėli“.

Popietės dalyviai  pasisėmė daug naujų žinių, gerų emocijų ir tuo pačiu patyrė pramogą, kuri paliko neišdildomą įspūdį. Nuotraukos

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tvarkaraščiai
  • Aktualu tėvams
  • Aktualu mokiniams
Naujienų archyvas